India Flag India

Law College Forum Workshop Schedule - 06 December 2019

Start End Duration Session Speakers
9:00 AM 9:30 AM 30 minutes Importance of Diversity in Law Yusuf Abdul-Kareem, LSAC
9:45 AM 10:15 AM 30 minutes LSAT—India™: The Deep Dive Jason Dickenson, LSAC
10:30 AM 11:15 AM 45 minutes Studying in the U.S.: The Graduate Law College Experience  Panel: 4 US LL.M Admissions Staff
11:30 AM 12:00 PM 30 minutes Meet Law College Representative Law College Admissions Staff
12:15 PM 12:45 PM 30 minutes Meet Law College Representative Law College Admissions Staff
1:00 PM 1:30 PM 30 minutes Careers in Law Panel: 2-3 Experts from Different Areas of Law
1:45 PM 2:15 PM 30 minutes Meet Law College Representative Law College Admissions Staff
2:30 PM 3:00 PM 30 minutes Meet Law College Representative Law College Admissions Staff
3:15 PM 3:45 PM 30 minutes LSAT—India™: The Deep Dive Jason Dickenson, LSAC
4:00 PM 4:30 PM 30 minutes Meet Law College Representative Law College Admissions Staff
4:45 PM 5:15 PM 30 minutes Meet Law College Representative Law College Admissions Staff
5:30 PM 6:00 PM 30 minutes Importance of Diversity in Law Yusuf Abdul-Kareem, LSAC